-> : Startsida Nyheter NeptuneFormula® nu åter på marknaden

NeptuneFormula® nu åter på marknaden


Mängder av upprörda kunder har hört av sig med anledning av att NeptuneFormula® inte funnits på marknaden under 2012.
En seglare bosatt i Vaxholm uttrycker sig så här;
"Sverige måste gå före och satsa på en bottenfärg som inte är giftig. Östersjön är det viktigaste vi har. Att fortsätta att förstöra med kopparbaserad giftfärg är rena medeltiden. Själv använder jag Neptune Formula och är jättenöjd.
Att använda giftfärg förstör helt nöjet med segling."

Under säsongen 2011 var det ca 2000 båtägare som valde att måla sina båtar med NeptuneFormula®. De allra flesta var nöjda. Små justeringar under 2012 gör att NeptuneFormula® kommer att visa ytterligare förbättringar under kommande säsong 2013.

Införsäljning till butik har nu påbörjats och det är tydligt att NeptuneFormula® har varit ett saknat alternativ till de kopparbaserade produkter som nu dominerar utbudet även på ostkusten!
Vi kommer löpande att uppdatera vårt återförsäljarnät här på hemsidan.

Samtidigt fortsätter det stora arbetet med att utveckla nästa generations NeptuneFormula. Under vinterhalvåret utförs tester i Brasilien. Och under kommande säsong kommer en omfattande testverksamhet att äga rum i svenska vatten. Därför söker vi redan nu testpiloter både på ost- och västkusten som under säsongen 2013 vill vara med och testa NeptuneFormula New Generation® - NFNG. Anmäl ditt intresse att medverka på vår info-adress.

NFNG har under sommarens tester visat att produkten på allvar kommer att kunna utmana kopparbaserade båtbottenfärger såväl avseende effekt - som effekttid!

 

Underhålls av Trevlig webbpublicering